purchased links 2540

BLACK SEO LINKS, PURCHASED LINKS, SOFTWARE FOR GAMBLING SITES

Siyah web sitelerinin Google arama sonuçlarında tanıtılması konusunda uzmanlaşmış deneyimli SEO uzmanlarından oluşan bir ekip. Saldırıya uğramış siteler ve bu sitelerde bağlantı yayınlamaya yönelik yazılımlar sunuyoruz.

Müşterilerimize yönelik hizmetlerimiz

  • Oyun Siteleri için Yazılım: Site yönetici alanlarına erişmenizi ve bağlantılarınızı oraya yerleştirmenizi sağlayan bir programdır.
  • Bağlantı verme: Sitelerinize bağlantı içeren makaleler yazmak ve bunları PBN ağımızda yayınlamak
  • Toplu Bağlantı Yerleştirme: Çeşitli konulardaki organik trafiğe sahip, bozuk canlı sitelerden gelen bağlantıların toplu olarak otomatik olarak yerleştirilmesi.
  • İçerik Üretim Yazılımı: Büyük miktarlarda içerik üretmenizi sağlar

Özel bir PBN ağından bağlantı yerleştirmeyle ilgili daha fazla ayrıntı

  • Bağlantıları aracısız olarak yerleştiriyoruz, PBNka bizimdir.
  • Makaleler tek seferlik ödeme ile sonsuza kadar yayınlanır.
  • Batı siteleri, konular – medya, teknoloji, BT, kripto para, finans, programlama, eğlence vb.
  • Makalenizi 30$’dan yayınlıyoruz.
  • Makale sonsuza kadar yayınlanır, en fazla 2 dofollow bağlantısı, ana sayfada duyuru yapılır. Yerleştirmeden sonra indekslemeyi hızlandırıyoruz.
  • Yayınlanan makaleyi harici bağlantılarla zenginleştiriyoruz 🚀
  • Siteler spam değildir, ayda en fazla 10 makale yayınlanmaktadır. Siteler periyodik olarak dış bağlantılarla güncellenmekte ve metrikler artırılmaktadır.
  • Finans, kripto, BT, kumar ve diğer konuları kabul ediyoruz.

Telegram’da mektup kabul ediyoruz

Bundan dolayı web sitenize dışarıdan gelen link bağlantılarını düzenli olarak takip etmelisiniz. Böylelikle zararlı olduğunu düşündüğünüz Backlinkleri tespit ederek bu dış bağlantıları reddedebilirsiniz. Bazıları için kafa karıştırıcı olabileceği için öncelikle bu aracı neden kullanmamız gerektiğini söyleyerek başlamak en doğrusu olacaktır. İnternette gezinirken yada bir şey arattığınızda belki rast gelmişsinizdir.

Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz,
güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz. Dijital kitapları satın almak için Kobo sitesine yönlendirileceksiniz. “Türkiye Klinikleri” tarafından talep edilen değişiklik ve/veya düzeltme istekleri gerekli görüldüğü takdirde “Türkiye Klinikleri” tarafından yapılabilir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına tekliflendirme öncesi bazı sorular sorarak taleplerini inceliyor akabinde ön görüşme yaparak, neler yapabileceğimiz hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Bu sayede tekliflendirme sürecini daha sağlıklı ve doğru ilerletiyoruz.

Geri bağlantıları reddetme konusunda iki ayrı seçenek şansınız bulunmaktadır. Backlink aldığınız siteye ait tüm sayfalardan gelen bağlantıları reddedebileceğiniz gibi isterseniz, tek bir sayfa ait URL’yi reddetme seçeneğinizde bulunmaktadır. Bu doğrultuda linklenen sitelerin kalitesi, domainlerin otorite ve güvenilirlik değerleri, linklenen sitelerin sayısı ve çeşitliliği hala en önemli metrikler arasında yer alıyor desek yanlış olmaz. →  Ortadoğu Reklam Tanıtım Yayıncılık Turizm Eğitim İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ait hekimleri sağlık alanında bilgilendirmeye yönelik hazırlanmış bir web sitesidir.

İnternet sitenize başka sitelerden gelen linkler size referans olan siteler olarak algılanmaktadır. Ancak bu Backlinkler her zaman faydalı sonuçlar doğurmamaktadır. Bazı durumlarda sitenizi arama sonuçlarında sıralama olarak düşürecek tehlikeli durumlarla karşılaşılabilirsiniz. Çünkü diğer kullanıcılarda sizin sitenize ait linkleri başka web sitelerine ekleyebilir.

Son güncellemeler, bu SSS’de tartışılan özelliklere erişimi genişletebilir. Reddet.txt dosyanızı hazırladıysanız aşağıdaki adımları takip edin. “Türkiye Klinikleri”, üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerin ve içeriklerin güvenliğini, doğruluğunu ve hukuka uygunluğunu taahhüt ve garanti etmemektedir.

Bazı bot sitelerin başka internet sitelerindeki verileri otomatik çekerek size kalitesiz link yani bağlantı vermektedir. Yada rekabetin çok olduğu sektörlerde bazı web site sahipleri rakip sitelere uygunsuz ve alakasız bağlantılar göndermesi yüzünden. Hal böyle olunca bu bağlantıların düzenli olarak kontrol edilip kaldırılması gerekiyor. Google spam ekip lideri Matt Cutts tarafından duyurulan Google Bağlantı Reddetme Aracı ile web sitenize gelen kalitesiz, zararlı ve bilginiz dışında gelen faydasız linkleri bu araç ile kaldırabilirsiniz. OSE’ye giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan sayfa üzerinde bulunan URL alanına, analizini gerçekleştirmek istediğiniz internet sitesinin URL’sini yazıp ‘search’ butonuna basacaksınız.